ЗАСТОСУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ – НЕОБХІДНА УМОВА ПЕРЕХОДУ ШКОЛИ НА ПРОФІЛЬНЕ НАВЧАННЯ - Д.В. Грабчак; В.Д. Шарко (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2011)
У статті йде мова про можливості використання інформаційно – комунікаційних технологій у роботі вчителя під час профільного навчання.