(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2015)
У публікації запропоновано методику, яка спрямована на формування професійних знань, вмінь та навичок студентів інженерів-програмістів. Встановили, що додатковий інструментарій позитивно впливає на навчальний процес при цьому підвищує інтерес навчаючих до предмету та загалом до професії, так як дозволяє розшитими кругозір студентів. Визначили в ході впровадження розробленого авторського продукту, що він добре вписується на сьогодні в навчальне середовище та є хорошим помічником не тільки студента, але й викладача. На основі аналізу було встановлено позитивні та негативні аспекти застосування сучасних засобів у навчальному середовищі. Описано поетапно структуру та можливості застосування в навчально-виховному процесі розроблену навчальну комп’ютерну програму. Визначено, що формування професійних знань, умінь та навичок студентів потребують використання якомога більшого сучасного наочного арсеналу.