(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2015)
Сьогодні є нагальною необхідність проведення реформ у сфері освіти. Зокрема потребують реформування ті освітні галузі які готують фахівців для побудови ефективної економічної системи країни, у тому числі і банківської системи. Таким чином, постає необхідність у дослідженні ефективності реалізації педагогічних умов формування професійних якостей майбутніх фахівців банківської справи та визначенні пріоритетних напрямів розвитку відповідного напряму освіти. Зважаючи на специфіку підготовки фахівців банківської справи, основним напрямом дослідження залишається визначення ролі інформаційно-комунікаційних технологій як у майбутній роботі так і в процесі підготовки студентів до майбутньої професійної діяльності. Так, на ефективність формування професійних якостей майбутніх фахівців банківської справи в процесі їхньої фахової підготовки матимуть позитивний вплив такі педагогічні умови, як актуалізація міждисциплінарної інтеграції фахових дисциплін, активізація інтерактивних засобів навчання студентів та моделювання спеціальних навчальних ситуацій, спрямованих на усвідомлення значущості професійних якостей для здійснення професійної діяльності.Реалізація педагогічних умов формування професійних якостей майбутніх фахівців банківської справи забезпечить стійку позитивну динаміку сформованості професійних якостей майбутніх фахівців банківської справи.