(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2014)
У статті розглядаються питання, пов’язані з удосконаленням системи управління персоналом вищої школи. Представлена імітаційна модель професійної кар’єри викладача вузу, заснована на принципах системної динаміки. За результатами моделювання сформульовано пропозиції щодо зміни градацій кар’єрної шкали викладача вузу з метою збереження правильних пропорцій серед викладачів вузу і підвищення рівня їх мотивації.