(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2014)
У статті окреслено основні переваги дистанційного навчання для учнів з функціональними обмеженнями; описано види моделей навчання відповідно до способу взаємодії учасників процесу; охарактеризовано види інформаційно-комунікаційних технологій, застосовних для кожного способу взаємодії.