(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2014)
У статті на основі аналізу наукової літератури розглянуто поняття, пов’язані з застосуванням інформаційних технологій в освіті, зокрема проаналізовано поняття «інформаційноосвітній простір». Визначено важливий компонент інформаційно-освітнього простору – єдина система автентифікації його користувачів. Проаналізовано можливості служб Google Apps для освіти. Описано досвід інтеграції служб Google Apps в інформаційно-освітній простір фізикоматематичного факультету ТИПУ імені Володимира Гнатюка.