(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2014)
У статті проаналізовано стан розвитку специфічних електронних бібліотек наукових установ та навчальних закладів – інституційних репозитаріїв. Окреслено особливості використання їх у науково-дослідницькій роботі. За результатами опитування,проведеного серед майбутніх учителів, виявлено основні тенденції використання електронної інформації та рівень готовності до використання інституційних репозитаріїв у навчальній діяльності та науково-дослідницькій роботі.