(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2014)
Запропонований стислий аналіз соціально-економічних аспектів розвитку систем ДН(дистанційного навчання) в арабському світі. Розглянуто три ключові елементи надання освітніх послуг. Обговорені проблеми розвитку та сталого зростання систем дистанційного навчання.