(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2013)
У статті розглянуто проблеми, пов’язані з необхідністю наповнення освітнього простору України електронними освітніми ресурсами належної якості. Обґрунтовано необхідність пошуку нових шляхів забезпечення доступності для вчителів загальноосвітніх навчальних закладів електронних освітніх ресурсів.