(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2013)
Робота присвячена розробці сучасного навчально-методичного забезпечення процесу викладання теоретичної механіки в педагогічних університетах на спеціальності «Математика» на базі інформаційно-комунікаційних технологій. В основі запропонованої методичної системи лежить мультимедійний навчально-методичний комплекс,виготовлений з інтернет-адаптованих програмних продуктів. Описані методичні питання використання окремих елементів комплексу на різних стадіях навчального процесу.