(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2013)
У статті запропоновано зміст і способи організації викладання навчальної дисципліни «Хмарні технології / Cloud Computing» для підготовки успішних інженерів-програмістів.Пропонується схема віртуалізації навчальних лабораторій, яка може бути використана в навчанні не тільки хмарним технологіям, але і в інших дисциплінах, які припускають використання широкого спектру програмного забезпечення різних виробників.