(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2013)
Проблема розробки гнучкої архітектури для критичних частин додатку “KSU Feedback”, вимоги та об’єм робіт для яких визначені не вповній мірі. Досліджені рекомендовані практики для рішення такого типу задач, і показано як вони застосовані в архітектурі “KSU Feedback”.