(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2013)
Розглянуто менеджмент наукової діяльності в НАПН України та типи документів,що його супроводжують. Проведено аналіз вимог до інформаційної системи менеджменту наукових досліджень ІС «Наукові дослідження». Визначено цілі і завдання, описано проектні рішення, етапи проектування і перспективи розвитку ІС «Наукові дослідження».Представлено модель дерева каталогів та документів папки НДР наукової установи.Охарактеризовано стан упровадження ІС «Наукові дослідження»