(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2013)
У статті проаналізовано критерії оцінювання електронних освітніх ресурсів (ЕОР),розкрито особливості аналізу, оцінювання та систематизації вимог до електронних освітніх ресурсів, визначено особливості розробки критеріїв, визначено особливостей розробки та класифікації критеріїв оцінювання локальних електронних освітніх ресурсів у загальноосвітніх навчальних закладах.