(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2013)
Проблеми, які виникають при навчанні фізики студентів нефізичних спеціальностей,пов’язані з відсутністю у них мотивації до занять, що є причиною низького рівня засвоєння навчального матеріалу. Одним із шляхів розв’язання проблеми є комплексне використання засобів ІКТ в навчальному процесі вищих навчальних закладів. В процесі виконання фізичного практикуму ІКТ дозволяють розв’язати проблеми, що пов’язані з низькою експериментальною підготовкою студентів нефізичних спеціальностей.