(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2013)
В статті розглянуто законодавчі вимоги й особливості розповсюдження педагогічного програмного забезпечення, а саме сучасний стан ринку цих продуктівв Україні;основні заходи стимулювання збуту й реклами, що сприятимуть оптимізації маркетингових комунікацій для підприємств-розробників педагогічного програмного забезпечення.