(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2013)
У статті розглянуто особливості використання нових інформаційних технологій у навчанні майбутніх учителів іноземній мові; охарактеризовано дидактичні можливості інформаційних технологій у навчанні англійської мови