(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2013)
У статті автор на основі попередніх досліджень обґрунтовує зміст етапів дидактичного конструювання інформаційно-технологічної навчальної дисципліни у системі вищої педагогічної освіти