(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2013)
В статті розглянуті особливості покоління сучасних студентів, їх потенціал і проблеми утриманняу професіївчителя. Запропоновані принципипобудови учбових курсів, що враховують професійну спрямованість і інформаційну «підкованість» нового покоління студентів на прикладі дисциплін «Вступ до інформаційних технологій» і «Інформаційні технології».