(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2014)
У статті розглядаються передумови формування художньо-графічної культури старшокласників, дається визначення вищезазначеного поняття, визначаються критерії,показники і рівні її сформованості.