(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2013)
У статті сформульовано перелік характеристик для оцінки якості веб-орієнтованих систем тестування навчальних досягнень відповідно до міжнародного стандарту ISO 9126.Проведено аналіз платформ TCExam, OpenTest2 та TAO.