(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2012)
У роботі обґрунтовується необхідність та пропонуються реальні шляхи перегляду методології та інструментарію дослідження національного добробуту як інтегрованого ресурсу інноваційно-орієнтованого розвитку економіки, виявлено економічний зміст, а також умови, принципи та фактори формування та оцінки ролі в інноваційно-орієнтованому розвитку нової моделі національного добробуту як форми узгодження інтересів суб’єктів економіки інноваційного типу.