(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2012)
У статті розглядаються необхідність зміцнення співпраці та взаємодії між усіма суб’єктами і учасниками. Всеосяжне мереживо мережу заснована на кінець-в-кінець опис основних категорій взаємодії для безлічі об’єктів за допомогою багатошарової (багаторівневим) різних складних мережах.