(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2012)
У статті розглядаються тенденції розвитку методик навчання і проблеми, з якими стикаються навчальні заклади і викладачі, при розробці інтерактивних підручників. У статті виділено першочергові напрямки розвитку в цій сфері.