(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2012)
У статті розглянутий механізм розробки податкової політики, в якому досліджується вплив зміни чисельності фірм на розмір негативної екстерналії, зумовленої розширенням галузі.