(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2012)
В роботі розглянуто можливість застосування в курсі дисциплін математичного моделювання і чисельних методів методики геометричного моделювання тривимірних скінчених елементів сирендипової сім’ї на кубі. Ця методика може бути застосована для розв’язання температурної задачі. В роботі показана методика геометричного моделювання тривимірних скінчених елементів сирендипової сім’ї на кубі. Розглядаються три альтернативні моделі стаціонарного температурного поля в кубі: статистична,аналітична і сіткова.