(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2012)
Стаття присвячена проблемам аналізу податкового потенціалу фінансового ринку. Обґрунтовано необхідність застосування кількісного та інтегрального підходів до оцінки податкового потенціалу фінансового ринку.