(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2012)
У статті розглянута проблема використання комп’ютерних розвиваючих ігор на уроках інформатики для розвитку пізнавальної активності молодших школярів. Представлені методичні підходи викладання інформатики в початковій школі.