(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2012)
У статті розглянуто один із напрямів модернізації системи післядипломної педагогічної освіти – застосування сучасних мережних технологій у професійній діяльності професорсько-викладацького складу; досліджено шляхи формування мережного освітнього середовища закладу системи післядипломної педагогічної освіти.