(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2012)
У статті запропоновано та теоретично обґрунтовано перспективний напрямок використання інформаційних технологій для навчання знаково-символічних засобів фізики, пов’язаний з ідеєю тренування учнів у поданні фізичної інформації в різних формах.