(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2012)
У статті розглянуті процеси трансформації способів навчання і ролі педагога в них; виявлені основні труднощі, пов’язані з цими змінами і запропоновані технічні і методичні способи їх подолання.