(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2012)
У статті розглянуто підходи до визначення поняття інформаційна компетентність, досліджено можливості елективних курсів із фізики щодо формування інформаційної компетентності шляхом використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій.