(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2012)
Обґрунтовано структуру базових моделей комп’ютерно орієнтованої системи педагогічної діагностики: моделі цілей навчання, психолого-педагогічної моделі студента, моделі реалізації технології навчання. Запропоновано структуру відповідних баз даних інформаційної системи.