(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2012)
У статті виділено та обґрунтовано інформаційно-змістові, операційно-діяльнісні навички та вміння майбутніх учителів, необхідні для оволодіння інформаційно-комунікаційними технологіями у професійній діяльності.