(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2012)
В статті здійснено огляд вимог, що пред’являються до електронних ресурсів навчального призначення, проаналізовано вікові та індивідуальні особливості, притаманні дитині молодшого шкільного віку, та виокремлено додаткові дидактичні вимоги до електронних дидактичних ресурсів, призначених для використання у початковій школі.