(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2012)
У статті теоретично обґрунтовано сутність поняття «комбіноване навчання». Розглянуто особливості організації комбінованого навчання у вищому навчальному закладі морського профілю.