(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2012)
У статті проаналізовано роль викладача та інформаційно-комунікаційного педагогічного середовища в умовах трисуб’єктних відношень; описано програмно-методичне забезпечення підготовки майбутніх учителів початкових класів до застосування ІКТ в професійній педагогічній діяльності.