(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2012)
У статті розглянуто особливості управління інформаційними технологіями, як одного з критичних бізнес-процесів компаній, що має значний вплив на ефективність їх функціонування та досягнення успіху.