(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2012)
У даній статті проаналізовано взаємозв’язок в системі підготовки вчителів математики в педагогічному ВНЗ курсу математичної логіки з іншими математичними курсами – геометрії, алгебри і теорії чисел, математичного аналізу, а також з курсами методики викладання математики, історії математики. Наявність зв’язків між елементами системи та їх якість є важливою характеристикою педагогічної системи.