(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2012)
Ця стаття є вступом у структурну теорію динамічних систем загального виду, засновану на побудові динамічних квантових моделей (ДКМ), запропонованих автором. Ці моделі просто пов’язані з традиційними моделями квантової механіки, (тобто з рівнянням Шредингера). Одночасно отримана таким чином негамільтонова квантова динаміка простіше класичної: саме це дозволяє побудувати ясну структурну теорію та ефективні алгоритми дослідження конкретних систем. Ця стаття присвячена переважно цій задачі. Тут запропонований заснований на такому підході алгоритм пошуку атракторів ДКМ.