(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2012)
У статті проаналізовано різні напрями фундаменталізації інформатичної освіти, визначено критерії вибору програмних засобів які доцільно використовувати для підготовки бакалаврів інформатики. Проаналізовано поняття систем комп’ютерної математики та умови ефективного використання даних систем у навчальному процесі бакалаврів інформатики при вивченні інформатичних дисциплін.