(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2012)
У статті розглядається актуальна у наш час проблема підвищення ефективності засобів навчання та переходу до дещо нового, але більш ефективного ніж сьогоденні засобу, який має кардинально змінити та спростити процес навчання, як для учнів, так і для вчителів.