(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2011)
В роботі обґрунтовується необхідність і пропонуються основні етапи розробки нової навчальної програми курсу «Математичний аналіз» для студентів напряму підготовки - інформатика, що включає в себе вивчення можливих застосувань математичного аналізу в процесах обробки інформації алгоритмічними методами з використанням обчислювальної техніки.