(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2011)
Стаття містить опис досліджень та програмних розробок у області застосування графів у процесі навчання та на етапі перевірки знань шляхом тестування. У роботі описані підходи до створення ефективного тестового програмного засобу, що оперує завданнями, котрі передбачають конструювання ієрархічних структур. Приводиться опис нового авторського автентичного програмного продукту, котрий є прототипом, що реалізує інноваційні ідеї використання графів при тестуванні учнів та загалом реалізує підтримку роботи з ієрархічними конструкціями.