(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2011)
У статті розглядаються основні аспекти використання сучасних інформаційних технологій в освітньому процесі. Охарактеризовані напрямки впровадження інформаційних технологій в економічну освіту. Розглядаються проблеми, які пов’язані з практикою професійної підготовки фахівців економічних спеціальностей. Підкреслюється роль інформаційних технологій у професійній діяльності фахівців економічного профілю.