(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2011)
Представлені результати з проектування і розроблення системи управління якістю електронних інформаційних ресурсів навчання та її використання для організації і проведення моніторингу якості ресурсів вищого навчального закладу. Як ілюстрація моніторингу якості електронних ресурсів в ХДУ використовується система дистанційного навчання «Херсонський віртуальний університет».