(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2011)
Розглядаються питання проектування і вибору технологій створення віртуальної лабораторії для системи дистанційного навчання. В якості ілюстрації використовується система дистанційного навчання «Херсонський віртуальний університет».