(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2011)
Розглядається використання мультимедійних інтерактивних засобів на лабораторних заняттях з програмування на першому курсі спеціальності «Інформатика». Запропоновано використання multiple-mouse програм для підвищення активності студентів.