(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2011)
У статті висвітлено актуальні питання щодо гуманізації і гуманітаризації освіти взагалі й математичної освіти зокрема. Розкрито зміст цих понять, проаналізовано явища й процеси, що сприяють гуманізації і гуманітаризації математичної освіти і визначено роль математичної логіки в них. Окреслено основні напрями розвитку гуманізації і гуманітаризації математичної освіти в сучасних умовах навчального процесу вищої школи.