(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2011)
Одним із напрямів інформатизації освіти є розробка та впровадження електронних підручників для забезпечення самостійної роботи студентів. Стаття присвячена повідомленню про створення електронного підручника зі шкільного курсу української літератури з методикою її викладання. Подано загальну характеристику його складових частин.